NaslovnaEdukacijaOtvoren 43. Medident

Otvoren 43. Medident

- Advertisement -

Svečano je otvoren još jedan Medident. I ove godine, otvaranje najznačajnijeg sajma medicine i stomatologije u regionu povjereno je jednom od najvećih imena naše i svjetske medicine. Nakon što je protekli otvorila dr Nadežda Basara, ove godine to je učinio dr Petar Dragić.

Dr Dragić je jedan od najpoznatijih hirurga današnjice, usko specijalizovan iz oblasti venske problematike i venske estetike, pionir laserskih operacija vena i jedan od prvih hirurga u Evropi koji je uveo laser u operativno liječenje proširenih vena.

Otvarajući ovogodišnji sajam dr Dragić je kazao kako je i sam “stasao” na Medidentu, mjestu gdje se, kako je naveo,prvimpuz susreo sa tehnologijom koja će izmijeniti njegovu i budućnost same medicine.

– Ovakvi događaji su mesto susreta sa budućnosti – zaključio je dr Dragić.

On je dodao i da je korišćenje savremenih tehnoloških dostignuća jedini način za napredak.

Posjećenost

Već prvog dana sajma hala 4 ugostila je veliki broj posjetilaca,  pa je gužva na štandovima, na iznenađenje mnogih, bila prisutna već od samog otvaranja hale.

Iako je subota, posljednji dan sajma, poznata kao najposjećeniji dan ostaje tek da se vidi koliko će posjetilaca biti prisutno 13. oktobra. A “ako se po jutru dan poznaje”, izlagači definitivno neće morati da brinu o posjećenosti – ovo “jutro” nagovještava odlične potencijale koje sada treba iskoristiti.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -