fbpx
NaslovnaEdukacijaOdržana još jedna humanitarna Dental Goats žurka

Održana još jedna humanitarna Dental Goats žurka

- Advertisement -

Još jedna u nizu humanitarnih žurki, koje organizuju regionalni stomatolozi i zubni tehničari okupljeni u grupi Dental Goats. Ovoga puta na licu mjesta, kao gosti Goata, svjedočili smo humanosti ove ekipe.

Dental Goat Party, uvertira za Competence in Esthetics i ovog puta održana je na beogradskom splavu Vizantija. Veliki broj zvanica i onih koji su se odzvali pozivu na humanitarno djelovanje donirao je novac za NURDOR, Nacionalno udruženje roditelja dece oboljelih od raka.

U tu svrhu organizovana je i tombola, a jedan od sponzora bio je i naš portal, Stomatologija.me. Osim nas, Goat humanitanri party imao je podršku od strane najvećih imena svjetske i regionalne proizvodno distributerske mreže. Svoj doprinos ovoj akciji dali su još i

Aleklsandar Gečević Geca, jedan od organizatora humanitarne žurke kazao je za naš portal da je zadovoljan kako je sve proteklo, u šta smo se i sami uvjerili. Na žalost, nije bilo potpuno savršeno jer je za to falilo da nam se pridruže Mislav Glibota i još jedan dio Goat admin tima koji je zbog objektivnih razloga bio u nemogućnosti da sa nama podijeli ovu večernju harmoniju.

Ipak, točak se i dalje okreće.

– Na ovome svakako nećemo stati, nastavljamo svoju priču, jer smo prije svega ljudi, pa tek onda tehničari i stomatolozi – kazao je Gečević u razgovoru za naš portal.

Važno je napomenuti i da je organizacija uspjela i zbog svesrdne pomoći u vidu produkcijske i vizuelne podrške pod dirigentskom palicom Saše Džabasan.

Dental Goat Party – veliki majstori, velikog srca

Sami početak ove u svakom smislu velike večeri počeo je svečanim okupljanjem, a cijeli događaj svojim prisustvom uveličao je Gernot Šuler, direktor prodaje kompanije IvoclarVivadent za Austriju i Istočnu Evropu koji je, tradicionalno, uz Sašu Bulića i Aleksandra Gečevića otvorio party i pozdravio prisutne. Atmosfera koja je vlada tokom cijele večeri odisala je upravo onim posebnim osjećajem da svi radimo nešto lijepo i korisno.

Događaj je oplemenjen druženjem i upoznavanjem sa kolegama iz regiona, a sve je proteklo uz dobru muziku, piće i hranu.

Kako smo naveli jedan od povod za okupljanje je bio najveći događaj ove godine kada je riječ o svijetu dentala, Competence in Esthetics, a velika Goat žurka je organizovana kao dio ostvarivanja dijela ciljeva Goata – humanitarno djelovanje.

Na ovoj žurci sakupljeno je više od 1500 eura, a tačan iznos znaće se krajem sedmce, što će biti i objavljeno.

This slideshow requires JavaScript.

Lični utisak

Reportaža ne bi bila reportaža, ako ne bi opisali i lični utisak. Biću kratak i, mislim, više nego jasan.

Od samog ulaza u restoran, pa tokom kompletnog trajanja žurke i njenog završetka, osjećao sam nevjerovatno pozitivne “vibracije” ljudi koji su došli da uveličaju događaj. Upoznavanje sa regionalnim tehničarima i stomatolozima, druženje i opušteno ponašanje svih, pa i onih “najvisočijih zvanica”, poput Gernota Šulera i dijela predavača sa Competencea, cijelo veče učinilo je veličanstvenim. Pošto sam obećao da ću biti kratak, zaključiću ovako:

Nikad do sada nisam bio na sličnom događaju. Nije bilo mjesta za samopromociju, niko nije veličao svoju humanost, a pri tom smo svi bili jednaki bez obzira da li ste novinar, pomoćnik u laboratoriji ili direktor prodaje IvoclarVivadenta.

Na kraju ću reći samo  još ovo: Goati, hvala što postojite.

PS

Šuška se da se sprema novi Goat Party – Be prepared.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -