NaslovnaEdukacijaOd šestog do osmog oktobra novi Sajam medicine i stomatologije u Beogradu

Od šestog do osmog oktobra novi Sajam medicine i stomatologije u Beogradu

- Advertisement -

Međunarodni sajam medicine i stomatologije koji će se po 41. put održati u Beogradu u prostoru Sajma Beograd i ove godine okupiće veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva, a trajaće od šestog do osmog okobra, stoji na sajtu organizatora.

sajam-beogradOva međunarodna izložba medicinske, laboratorijske, stomatološke opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga u oblasti medicine već decenijama ima status jednog od najboljih sajmova ove vrste u širem regionu.

Naravno, osim izložbe i prezentacija na sajmu će i ove godine biti organizovan veliki broj pratećih programa koji uključuju akreditovana stručna predavanja renomiranih domaćih i inostranih predavača i prezentacija aktuelnih znanja i iskustva iz medicinske i stomatološke prakse.

Tradicionalno će biti organizovani i besplatni pregledi i ljekarski savjeti, a biće i promotivno-edukativno programa – prezentacija novih proizvoda, popularnih edukativnih predavanja…

Što se tiče robnih grupa na sajmu će biti zastupljeni: stomatološka oprema, pribor i potrošni materijal, elektromedicinska oprema, laboratorijska tehnika, farmaceutski proizvodi, dijagnostika, terapeutika, fizioterapija/ortopedska tehnika, wellness/spa oprema i usluge, sterilizacija,dezinfekcija, medicinska sredstva, robni artikli za bolnice i domove zdravlja, radna odeća,obuća i posteljina, bolnički nameštaj, medicinski dušeci, pokretne medicinske ambulante i vozila, pomoćna medicinska sredstva, sredstva i oprema za tradicionalnu medicinu, informaciona i komunikaciona tehnika, stručna literatura i publikacije.

Najboljim izlagačima u 5 kategorija dodeljuju se nagrade – plakete MediDent.

Redakcija portala Stomatologija.me biće prisutna na ovogodišnjem Sajmu medicine i stomatologije u Beogradu, pa u toku njegovog trajanja možete očekivati redovne izvještaje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -