NaslovnaEdukacijaNovodex organizuje Nobel Biocare simpozijum "Imedijatna rehabilitacija estetske regije"

Novodex organizuje Nobel Biocare simpozijum “Imedijatna rehabilitacija estetske regije”

- Advertisement -

Distributerska kompanija Novodex organizovaće u saradnji sa Nobel Biocare simpozijum “Imedijatna rehabilitacija estetske regije”. Simpozijum će se održati u Beogradu, 27. oktobra u zgradi Jugoslovenske kinoteke (Uzun Mirkova 1).

Rukovodilac kursa biće dr Tristan Staas.

Prateći kliničku praksu, nauku i mnogobrojnu literaturu, ova tematika zaokuplja sve veći dio implantologije, a imedijatna rehabilitacija predstavlja poeban izazov u situacijama smanjene količine kosti. Stoga je pravilno planiranje je preduslov za uspešan tretman. Prateći ovaj simpozijum dobićete odgovore na pitanja, koja hirurška tehnika je potrebna, koji implant izabrati, kakav treba da bude dizajn privremene nadoknade, kao i šta je snap funkcija temporary abutmenta.

Kotizacija za ovaj skup se ne naplaćuje, a mroj mesta je ograničen.

Nobel Active

Nobel Active je klinički uspješan implant kod svih tipova kosti i svih kliničkih protokola, uključujući zahtjevna stanja kao sto je imedijatno opterećenje, bilo kosti koja je zarasla ili u alveolu neposredno nakon ektrakcije zuba u estetskoj regiji.

  • Nivo kosti u fazi zarastanja, nakon ugradnje implanta, je stabilan, sa minimalnim remodelovanjem marginalne kosti
  • Zdrava i stabilna papila
  • Zadovoljstvo pacijenata, u smislu funkcije, estetike, govora, nakon imedijatne provizionalizacije
  • Dizajn implanta omogućava postizanje visoke primarne stabilnosti, u mekoj kosti i ekstrakcionim ranama
  • Pouzdan je implant za zamjenu lateralnih sjekutića gornje i donje vilice, kao i lateralnih sjekutića donje vilice, zahvaljujući prečniku 3.0mm
  • Efikasan implant za All-on-4® protokol

Temporary Snap abutment

Definitivno, jedan od najboljih proizvoda iz porodice Nobel Biocare. Poboljšan, sa Snap funkcijom, koja štedi vrijeme prilikom temporizacije i try-in momenata, tokom perioda odmah nakon hirurške intervencije, kada ne treba šrafiti svaku probu privremene nadoknade.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -