fbpx
NaslovnaObavještenjaNova Dental Goat party u Beogradu: Goati nas podsjećaju koliko srce može...

Nova Dental Goat party u Beogradu: Goati nas podsjećaju koliko srce može biti veliko

- Advertisement -

Pred jedan od najvećih događaja ove godine, Competence in Esthetics, uvertiru će napraviti grupa regionalnih zubnih tehničara okupljenih u okrilje Dental Goats grupe. Kao i svako dosadašnje okupljanje, i ovo će biti humanitarnog karaktera.

Ovogodišnja Goat Party održaće se 09. novembra na splavu Vizantija, a ulaz će stajati 35 eura. Međutim, kako su Goati prepoznati kao veliki humanitarci, upravo humanitarni karakter žurke ni ovoga puta neće izostati – sva sredstva koja budu prikupljena uručiće se onima kojima bude najpotrebnija.

Kao što je već rečeno, žurka će se održati veče pred početak simpozijuma Competence in Esthetics, a druženje će svojim prisustvom uveličati jedan od direktora IvoclarVivadenta, Gernot Šuler.

Velika Goat žurka organizuje se kao dio ostvarivanja ciljeva Goata, a to je osim edukacije i međusobnog dijeljenja iskustava i dobro druženje među kolegama sa prostora bivše Jugoslavije.

Za dobru zabavu, osim muzike, pića i dobrog druženja biće organiozovana i tombola sa poklonima koje su obezbijedili sponzori, a svi jedva čekamo i da vidimo najavljenog gosta iznenađenja.

Govorim u prvom licu jednine, jer će ovogodišnjoj žurci, po pozivu organizatora, prisustvovati i predstavnik portala Stomatologija.me. Napominjem da ovo nije prvi put da dobijamo pozivnicu, ali jeste prvi put da smo uspjeli da uskladimo tajminge kako bi mogli prisustvovati samoj žurci.

Stoga očekujte i detaljan izvještaj sa najvećeg dentalnog-humanitarnog okupljanja na Balkanu, a ako bude prilike, biće i live uključenja.

Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo organizatorima koji su nam poslali pozivnicu i na taj način nas učinili dijelom ovog, u svakom smislu, velikog događaja.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -