fbpx
NaslovnaEdukacijaNaredne sedmice XX simpozijum endodoncije sa međunarodnim učešćem "Endodoncija bez granica"

Naredne sedmice XX simpozijum endodoncije sa međunarodnim učešćem “Endodoncija bez granica”

- Advertisement -

Udruženje endodontista Srbije i Sekcija za endodonciju Lekarskog društva Srbije u subotu, prvog aprila organizovaće XX simpozijum endodoncije sa međunarodnim učešćem “Endodoncija bez granica” u Kongresnom centru “Sava”.

Kako navode organizatori, simpozijum će biti otvoren u 11 sati, a učesnici će moći da prate četiri predavanja domaćih i međunarodnih stručnjaka iz oblasti endodoncije.

Prvo predavanje održaće prof. Ljiljana Stojčev Stajčić, sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu koja će govoriti na temu odabira adekvatnog anestetičkog rastvora prilikom izvođenja stomatoloških intervencija

Nakon nje riječ će imati stručnjak sa malteškog Fakulteta Dentalne hirurgije prof. dr Žozet Kamileri koja će učesnike upoznati sa modernim konceptom i budućim smjerovima u opturaciji kanala korijena.

Doc. dr Katarina Beljić-Ivanović sa beogradskog Stomatloškog fakulteta ponudiće odgovore na komplikovanost endodontskog tretmana, a simpozijum će predavanjem zatvrotiti dr Konstantinos Lagios, stručnjak iz atinskog Centra za naprednu endodonciju koji će govoriti o naprednoj i usavršenoj endodonciji, oblikovanju perodnocijuma i kanala.

Kako navode organizatori, za predavanja na engleskom jeziku biće obezbijeđena simultano prevođenje.

Kotizacija iznosi 2500 dinara i može se uplatiti na žiro račun Udruženja endodontista Srbije: 205-156091-34; svrha plaćanja “Simpozijum endodoncije”, sa pozivom na broj 0104.

Prijavu za učešće možete obaviti pozivom na broj telefona 011 2682 984 ili pupet e-maila na adresu kmestom@gmail.com ili stomatolgijakme@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -