NaslovnaEdukacijaNaredne sedmice u Banja Luci počinje IV Kongres stomatologa Bosne i Hercegovine

Naredne sedmice u Banja Luci počinje IV Kongres stomatologa Bosne i Hercegovine

- Advertisement -

Udruženje privatnih doktora stomatologije RS i Udruženje doktora stomatologije privatne prakse FBiH u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, Studijskim programom stomatologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci i Odsjekom stomatologije Medicinskog fakulteta Foča Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće četvrti po redu Kongres stomatologa Bosne i Hercegovine koji će se održati 9.-11. decembra 2016. godine u hotelu Kardial u Tesliću, Banja Vrućica, saopštili su organizatori.

kongres_stomatologije_teslic_2016_Na kongresu će biti izloženi najnoviji trendovi iz svih područja stomatologije od strane eminentnih pozivnih predavača iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Holandije.

Kotizacija za prisustvo na IV kongresu stomatologa BiH sa međunarodnim učešćem iznosi 80 KM od 02. 11. 2016. godine, a 100 KM u dane kongresa. Kotizacija za studente stomatologije je besplatna.

Uplate kotizacije se mogu vršiti na transakcijski račun broj 1995 6300 3055 1492 kod Sparkasse Bank DD BiH, primalac je Udruženje privatnih doktora stomatologije RS, Petra Rađenovića 11, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina, sa naznakom za IV kongres stomatologa BiH sa međunarodnim učešćem.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -