fbpx
NaslovnaEdukacijaNaredne nedjelje održaće se Beogradski simpozijum protetičara

Naredne nedjelje održaće se Beogradski simpozijum protetičara

- Advertisement -

Međunarodni skup Beogradski simpozijum protetičara pod nazivom „Estetika u stomatologiji: Koliko možemo i šta se od nas očekuje“ u oraganizaciji Sekcije za stomatološku protetiku, Srpskog lekarskog društva održaće se 03.12.2016 godine u Beogradu u hotelu Crowne plaza, saopštili su organizatori.

program-simpozijuma-proteticaraKako je saopšteno predavači će biti eminentni evropski i domaći stručnjaci iz oblasti stomatološke protetike: prof. dr Selim Pamuk (Turska); prof. dr Ivana Miletić (Hrvatska); prof. dr Sanja Apostolska (Makedonija); prof. dr Kosovka Obradović Đuričić, prof. dr Ljiljana Tihaček Šojić, prof. dr Ivana Šćepan, prof. dr Zoran Aleksić, prof. dr Božidar Brković, prof. dr Ivica Stančić (Srbija).

Kada je riječ o temama razgovaraće se o dizajnu osmjeha, estetici kod endodontski liječenih zuba, estetskim rešenjima u kompozitima, estetici u implantologiji, estetici kompleksih proteza, estetici lica i zuba, paradntološkim principima u estetskoj stomatlogiji, a jedna od tema biće i etika u estetici.

Inostrani i domaći predavači će pokušati da daju odgovor na pitanje koje su mogućnosti savremene stomatologije u zadovoljenju estetskih principa stomatološke struke i estetskih zahteva pacijenata, a program možete pogledati na ovom linku.

Simpozijum je akreditvan sa šest bodova, i namijenjen je stomatlozima, medicinskim sestrama i zdravstvenim tehničarima. Učesnici se prijavljuju najkasnije do 1. decembra i to putem telefona 063 286 729. Osim toga, potrebno je uplatiti i kotizaciju koja iznosi pet hiljada dinara na žiro račun 205-8041-21 sa pozivom na broj 072.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -