fbpx
NaslovnaEdukacijaNajavljeni novi seminar za mlade stomatologe u Baru

Najavljeni novi seminar za mlade stomatologe u Baru

- Advertisement -

PODGORICA – Treći ovogodišnji Intro seminar namijenjen stomatolozima i studentima stomatologije koji se bave edukacijom pacijenata o oralnom zdravlju održaće se u hotel resortu Ruža vjetrova u Dobrim vodama 19. septembra sa početkom u 10 sati, saopštili su našem portalu organizatori.

seminar2ITOP je individualni trening oralne profilakse i podrazumijeva učenje o pravilnoj oralnoj higijeni. INTRO nivo predstavlja osnovni trening za stomatologe i studente koji su uvjereni da se budućnost stomatologije temelji na profilaksi.

Predavanje će održati i ovog puta Dr Nataša Martić, spec. parodontologije i oralne medicine, sertifikovani ITOP predavač. Praktični dio seminara će voditi sertifikovani ITOP instruktori.

Za učešće na ITOP seminaru mogu se prijaviti stomatolozi iz svih gradova Crne Gore najkasnije  do 10. septembra. Podrška ITOP-u i ovoga puta će biti brend Curaprox. Za sve dodatne informacije u vezi ITOP-a i brenda Curaprox zainteresovani mogu kontaktirati brend menadžera –  Jovanu Radović putem mejl adrese  jovana.radovic@nall.me ili na kontakt telefon 067/230-663.

– Dođite da naučimo nešto novo – poručuju organizatori.

Svi učesnici seminara će dobiti sertifikate za INTRO instruktora oralne higijene. Broj mjesta je ograničen.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -