NaslovnaEdukacijaJoš jedan uspješan seminar u organizaciji Dentsply Sirone i Sanitarie

Još jedan uspješan seminar u organizaciji Dentsply Sirone i Sanitarie

- Advertisement -

Budvasnki hotel “Budva” u petak i subotu bio je domaćin seminaru koji su organizovali Dentsply Sirona i Sanitaria, a tokom dva dana predavanja i praktičnih kurseva stomatolozi i zubni tehničari upoznali su se sa detljima i mogućnostia koje pružaju Sironini inLab, CAD/CAM i CEREC sistemi.

Seminarom je rukovodio Sironin stručnjak za CAD/CAM Hrvoje Šoprek. Iako su predavanja prvog dana bila predviđena za zubne tehničare njima su prisustvovali i stomatolozi koji u radu koirste CAD/CAM ili već imaju integrisan CEREC sistem u ordinaciji.

Šoprek je prisutnima predstavio detalje u vezi sa radom na inLabu, CERECu i prednostima koje taj sistem ima, naročito kada je riječ o uvezanim aparatima iz portfolija Dentsply Sirone koji rade u istom programu, odnosno na istom programskom jeziku.

Tokom oba dana trajanja seminara, predavanjima su prisustvovali priznati crnogorski dentalni stručnjaci koji su pokazali veliko interesovanje za dodatno upoznavanje sa radom navedenih sistema. Predavač Šoprek je osim teorijskog dijela, polaznike kursa na upoznao sa tehničkim mogućnostima rada na inLabu, CERECu, glodalici MC XL, kao i Speed Fire peći za sinterovanje – riječ je o najbržoj peći za sintrovanje i prvoj koja se u isto vrijeme koristi za sinterovanje, kristalizaciju i glaziranje.

Prisutni su imali priliku da vide kako se na najefikasniji način u jednom danu može uraditi cirkonijumska restauracija i koje su, u tom smislu, prednosti instaliranja Dentsply Sirona sistema u ordinaciji.

Osim CERECa, predstvljen je i rad u inLab sistemu koji korisnicima daje punu slobodu izbora vrste materijala uz mogućnost korišćenja samo jedne komponente (skenera ili freze).

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -