fbpx
NaslovnaEdukacijaIDEX ISTANBUL 2018: Kompanija Botelli predstavila mogućnosti ulaganja u Srbiju

IDEX ISTANBUL 2018: Kompanija Botelli predstavila mogućnosti ulaganja u Srbiju

- Advertisement -

IDEX ISTANBUL 2018, treći najveći sajam stomatologije u svijetu, ove godine trajao je u periodu 12.-15. aprila, a u njemu je učestvovalo više od 400 izlagača. Među aktivnim učesnicima sajma bila je i kompanija Botelli, koja je prezentovala svoj protfolio i mogućnosti saradnje i ulaganja u Srbiju.

Posjetiocima IDEXa omogućeno je uspostavljanje kontakata i poslovnih odnosa sa renomiranim turskim kompanijama, kao i razmjena iskustava u novim pristupima u ovoj oblasti.

Posjetioci sajma upoznali su sa dostignućima izlagača u oblastima stomatološke opreme i materijali, rendgen i laserskih uređaja, stomatološke kompjuterske tomografije, autoklava, oralna kamera i digitalna radiografija, implant sistemi, oprema za paradontalnu hirurgiju, panoramski i cefalometrijski sistemi, hirurški aspiracioni sistemi, laboratorijski materijali i oprema, estetska stomatologija, proizvodi za jednokratnu upotrebu, stomatološki namještaj za opremanje ordinacija i drugo.

Jedan od aktivnih posjetioca ove godine bila je distributerska kompanija Botelli iz Beograda, na čelu sa Filipom Čepićem. Kako je za naš portal kazao Čepić, ovakvi sajmovi jedna su od najboljih prilika, ne samo za uspostavljanje novih kontakata, već i za edukaciju.

– Ono što se može vidjeti na ovako velikom sajmu ne može se tek tako opisati riječima. Toliko vrshunskih stručnja i kompanij na jednm mjestu otvaraju more mogućnosti. Biti učesnik ovakvog događaja ostavlja poseban trag zadovoljstva u čovjeku – zaključio je Čepić.

Tokom trajanja sajma, između ostalog, održan je i The Dental Tribune Turkey Symposium u okviru kojeg su održane radionice i seminari pod vođstvom najeminentnijih internacionalnih stručnjaka.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -