fbpx
NaslovnaEdukacijaDentsply Sirona i Sanitaria organizuju dvodnevni seminar u Budvi

Dentsply Sirona i Sanitaria organizuju dvodnevni seminar u Budvi

- Advertisement -

Kompanije Dentsply Sirona i Sanitaria organizovaće naredne sedmice dvodnevni seminar sa serijom predavanja o upotrebi inLab i CEREC sistema.  Predavanja će se 31.03. i 01.04 održati u Budvi u hotelu „Budva“, saopštili su organizatori.

Predavanja će, kako je najavljeno, držati stručnjaci iz kompanije Dentsply Sirona, a prvog dana predviđena je prezentacija mogućnosti inLab sistema kada je riječ o radu u keramici, vosku, PMMA, cirkonu i titanijumu. Prvo predavanje odnosiće se na laboratorijsku slobodu izbora, nakon čega slijede pregledi mogućnosti inLab sistema, načini izrade restauracije i mogućnosti glodalice, dok će se ova serija završiti  prezentacijom inLab SW 16.0.

Nakon pauze slijedi upoznavanje sa skeniranjem najpreciznijim ekstraoralnim skenerom, te prezentacija dizajn restauracije sa inLab SW 16.0, izrada restauracije sa glodalicom inLab MC XL, a radni dan će se završiti sa Hands on – skeniranjem i dizajniranjem.

Za naredni dan predviđen je seminar o korišćenju CEREC sistema u cirkonskim restauracijama u jednoj posjeti. U prvom predavanju će biti riječi o prednosti CEREC sistema u dentalnoj ordinaciji nakon čega slijede pregled materijala sa CEREC tehnologijom, načini izrade restauracije i mogućnosti glodalice, te prikaz najbrže peći za sinteriranje, kristalizaciju i glazuru.

Nakon pauze rad se nastavlja skeniranje sa intraoralnom kamerom CEREC AC Omnicam, dizajnom restauracije sa CEREC SW 4.4, izradom restauracije sa glodalicom CEREC MC XL PP i Hands on – skeniranjem, dizajniranjem.

Prijava učesnika omogućena je putem e-mail adresa radica.jevtic@dentsplysirona.com, hrvoje.soprek@dentsplysirona.com i vpavlovic@sanitaria.me ili preko telefona pozivom na brojeve  +381 62 40 22 08, +385 91 60 10 829 i +382 67 644 774 na kojima možete dobiti više informacija o seminaru.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -