fbpx
NaslovnaZanimljivostiDental Goats na Beogradskom Maratonu sakupili sredstva za pomoć djeci

Dental Goats na Beogradskom Maratonu sakupili sredstva za pomoć djeci

- Advertisement -

Zubni tehničari iz regiona okupljeni u projektu Dental Goats još jednom su pokazali da imaju veliko srce i da duh humanosti dentalnih radnika ne ostaje zarobljen u ordinacijama i laboratorijama, pa su na Beogradskom maratonu u saradnji sa fondacijom “Podrži život” sakupljali sredstva za pomoć djeci.

Oni su ovoga puta sakupili 94 hiljade dinara, bili su i dio “Trke zadovoljstva”, a novac je sakupljen prodajom majica sa logom grupe Dental Goats. Veliku pomoć i podršku su imali i od dentalnih depoa i predstavništava Interdent, Plast-Dent, Bredent, Mikodental, Dentsply Sirona, Denty GoldDental, Commex, Medipro i Dental Medical.

Prve utiske sa humanitarne trke prenio nam je Laslo Svoboda.

– Bilo je super. Sakupili smo 94 hiljade dinara, a trčalo nas je oko 40. Nije to neka velika svota, ali će biti uplaćena na pravo mjesto, a to ja najvažnije – kazao je Laci.

Na sledećem linku možete pogledati kratki video izvještaj sa Maratona i humanitarne akcije.

Kako narednog mjeseca slijedi Aesthetic Dental Moment u Zadru, koji je još jedna prilika za skupljanje Goata, u duhu svoje dobre tradicije i tamo će, kako su najavili, biti nastavljeno sa humanitarnim radom. O samom AD Momentu, humanitarnoj akciji, ali i takmičenju će biti održano tokom trajanja Aesthetic Dental Momenta imaćete prilike da čitate na portalu Stomatologija.me.

Goati su prije ovoga već skaupljali pomoć za djecu oboljelu od kancera, a novac je tada uplaćen srpskom Nacionalnom udruženju roditelja djece oboljele od raka, NURDOR.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -