fbpx
NaslovnaObavještenjaDekan se zahvalio studentima stomatologije

Dekan se zahvalio studentima stomatologije

- Advertisement -

Piše: Dašić Jovan

PODGORICA – Doček za studente stomatologije, koji su učestvovali u promociji oralnog zdravlja priređen je u četvrtak na medicinskom fakultetu u Podgorici. Doček je priredio dekan fakulteta Acc. prof. dr Goran Nikolić i  Doc. dr Mirjana Đuričković.

Organizatori dočeka su se zahvalili studentima, koji su dobrovoljno sprovodili promociju oralnog zdravlja u Crnoj Gori, u toku prethodne studijske godine.

– Zadovoljstvo je bilo pratiti vaš rad, kako obilazeći prostore na kojima ste vršili promociju oralnog zdravlja, tako i čitajući brojne tekstove u medijima – kazao je dekan acc.prof.dr Goran Nikolić ističući da je jedna od izuzetno važnih osobina osobina ljekara predanost svojoj profesiji kao i aktivna promocija javnog zdravlja i zdravih stilova života.

Doc.dr Mirjana Đuričković se takođe zahvalila studentima, koji su najhumanije sprovodili promociju oralnog zdravlja, u najintenzinvijem periodu studiranja, gdje su pored brojnih kolokvijuma i završnih ispita sprovodili podizanje svijesti o oralnom zdravlju, obuhvatajući sve populacije ljudi u Crnoj Gori.

1Studenti stomatologije su sprovodili dobrovoljno promociju oralnog zdravlja tokom cijele studjske godine, djelujući na mnogobrojnim mjestima, od kojih su najposjećeniji bili štandovi u šoping centrima Delta City i Bazar. Veliki broj studenata je edukovao i najmlađu populaciju o značaju oralne higijene u brojnim vrtićima i predškolskim ustanovama.

Studenti koji su prisustvovali dočeku su: Garović Stefan, Radovanović Dado, Joksimović Mirjana, Kapa Isidora, Dašić Jovan, Popović Nevena, Guzina Sanja, Radunović Jelena, Đuranović Jelena, Pavićević Viktorija, Drecun Marija, Đurišić Anđela, Vujošević Tamara, Terzić Natalija, Drecun Milica, Radović Jakša, Aleksić Katarina, Pjerotić Jovana, Honsić Jasmin, Mumović Anđelija, Milošević Tea, Tadić Bojana i Elma Krpuljević.

Nakon priređene zahvalnice organizovan je koktel  za studente u sali za satanke Medicinskog fakulteta u Podgorici.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -