fbpx
NaslovnaProizvodiBrix 3000: Gel za bezbolno uklanjanje karijesa (VIDEO)

Brix 3000: Gel za bezbolno uklanjanje karijesa (VIDEO)

- Advertisement -

Za sve one koji se plaše odlaska stmatologa, odnosno bola i drugih nelagodnosti koje uključuje korišćenje stomatoloških bušilica, konačno je napravljen preparat koji, kako kažu kreatori, bezbolno uklanja karijes.

Brix 3000 gel je stomatološki proizvod za netraumatski tretman karijesa koji uključuje enzimsku aktivnost u kojoj je enzim papain bio-kapsuliran korišćenjem jedinstvene EBE Technology (Encapsulating Buffer Emulsion) koja povećava enzimsku aktivnost i daje mnogo bolje rezultate u odnosu na trenutnu tehnologiju.

Sa gelom Brix 3000 postiže se veća efikasnost proteolize za uklanjanje kolagenskog tkiva u raspadnom tkivu, manje rastvaranje aktivnog principa putem oralnih tečnosti, veća otpornost na skladištenje čak i u nepovoljnim uslovima, bez potrebe za očuvanjem hladnog lanca, i veća antibakterijska i antigljivična potencija uz povećanje antiseptičkog efekta na tkivo.

Brix 3000 sadrži pomoćne supstance koje je odobren od strane ANMAT (Argentinska uprava droga, prehrambenih i medicinskih sredstava), čime se obezbeđuje visoka toksikološka sigurnost.

Brix 3000 ima dermatološke sertifikate koji potvrđuju netoksičnost proizvoda za usta, kožu i oči i ne izaziva reakciju kada dođe do kontakta sa zdravim tkivom.

Primjena

Prethodna priprema: ako je potrebno, uvećajte prečnik šupljine pomoću ručnog ili rotacionog instrumenta kako bi dobili potrebnu veličinu. U slučaju velikih lezija, Brix 3000 primijenite direktno.

Koraci:

  1. Relativna izolacija ciljnog zuba pamučnom kuglom.
  2. Nanesite Brix 3000 tankom kašikom koja omogućava hemiji da radi dva minuta.
  3. Skinite materijal tupom kašikom pokretom klatna i bez pritiska. Ako je potrebno, ponovite proceduru da biste došli do zdravog dentina. Potvrdite prisustvo zdravog dentina sa detektorom karijesa.
  4. Ako je potrebno, vratite pulpu. Nanesite odmah materijal za plombiranje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -