fbpx
NaslovnaEdukacijaBeauty Profesional Academy nastavila sa radom: Održano predavanje dr Rajata Bhandarija

Beauty Profesional Academy nastavila sa radom: Održano predavanje dr Rajata Bhandarija

- Advertisement -

Beauty Profesional Academy koju je u Crnoj Gori organizovala kompanija AntiAge Montenegro u srijedu 14. juna održala je četvrto po redu predavanje o tehnikama upotrebe savremenih dermalnih materijala u estetskom medicini.

Beauty Profesional Academy i ovoga puta je učesnicima kursa kao predavača predstavila međunarodnog stručnjaka. Ovoga svoja iskustva je podijelio indijski stomatolog dr Rajat Bhandari, a kako su naveli u Akademiji, riječ je o jednom od najpoznatijih međunarodnih stručnjaka.

Veliki broj zainteresovanih ljekara imao je priliku da od dr Rajata čuje novosti o upotrebi dermalnih filera, botoksa, Juvederm mezonita, PRP, Juvederm mezoterapije, kombinovanih terapija i eight point lift for full face. Ovaj međunarodni stručnjak prisutnima je predstavio i posebne procedure i tehnike rada koje primjenjuje u svojoj praksi.

Teme koje su obrađerne tokom trajanja seminara bile su one koje se pojavljuju kao najproblematičnije, kako za ljekare, tako i za same pacijente. Dr Rajat je pokušao da odgovori na pitanja poput „Koja terapija, ili koja kombinacija terapija daje najbolji rezultat?“, a govorio je i o radu u specifičnim regijama nosa, temporomandibularne regija, tear trough zona. Posebna pažnja bila je posvećena i zonama visokog rizika i potencijalnim komplikacijama.

Dr Rajad je održao i dvije live demonstracije na modelima koje su ukupno trjale tri sata, što je prisutnima dalo poptuni uvid u praktičnu primjenu teorijski obrađenih tema.

Svi prisurtni su dobili i sertifikate o potvrdi uspješno završenog kursa.

Predavanje je održano u podgoričkom hotelu Ramada.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -