Vetmetal – akcija 20% popusta na program VDW iz oblast endodoncije

    -/1
  by Vetmetal
  Published: Februar 12, 2018 (1 sedmica ago)
  Location
  Srbija

  U poslednjih 15 godina ostvaren je veliki napredak u oblasti endodoncije. VDW, inovativni proizvođač, značajno je doprineo ovom tehničkom napretku. Istovremeno, pacijenti su počeli stavljati veću važnost na zadržavanje prirodnih zuba. Broj endodontskih tretmana širom sveta je u velikoj meri porastao i još je u porastu.

  Savremena endodoncija koristi koncepte koji, uz pomoć uređaja, značajno podižu kvalitet tretmana. Manje koraka u postupku i smanjeno vreme tretmana ne samo da olakšaju posao stomatologa, već i pomažu u tome da tretmani budu izdržljivi za pacijente. Kao specijalista iz oblasti endodoncije sa 145 godina iskustva u istraživanju i razvoju, VDW je vodeća sila u uvođenju inovativnih endodontskih koncepata. Sa nedavnim uvođenjem sistema RECIPROC®, počela je nova era: priprema i oblikovanje korenskih kanala sa jednim instrumentom! Ovaj sistem uključuje VDW GOLD®RECIPROC® sa integrisanim Apeks lokatorom, koji se smatra vrhunskim modelom među endodontskim motorima. RAIPEKS®6 je prvi Apeks lokator sa funkcijom dodira ekrana koji objašnjava samog sebe. Najnoviji dodatak, GUTTAFUSION®, u potpunosti izvan gutta-perke, predstavlja idealno rešenje za termoplastičnu obturaciju zasnovanu na nosaču.

  Od pripreme za pristup do endodontske nege nakon lečenja, VDW nudi čitav niz endodontskih proizvoda. Smanjeno vreme tretmana i povećani kvalitet kroz inovativne sisteme pomažu u lakšem radu stomatologa, kao i tretmanima koji su bolji za pacijente.

  Više informacija na 011 3613 799 ili na edukacija@vetmetal.com

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.